Média ajánlat

Az Ön szállodája sem maradhat ki a prémiumhotelek.hu adatbázisából, mert így kihagyja a lehetőséget, hogy az Ön szállodájával azonos kategóriájú és színvonalú hotelekkel szemben elnyerje egy-egy látogató érdeklődését. Nem kell attól félnie, hogy az érdeklődő egy sokkal alacsonyabb árkategóriájú szállást, vendégházat vagy panziót talál keresés közben, mert mi kizárólag a három-, négy-, és ötcsillagos szállodák kínálatát szeretnénk bemutatni portálunkon.

A honlapon való alap megjelenés teljesen ingyenes, és a következő adatok feltöltésére ad lehetőséget: Hotel neve, hotel pontos címe (régió, megye, város megadásával), hotel kategóriája (*), hotel típusa (wellness, kastély, termál, konferencia vagy egyéb), hotel rövid szöveges bemutatása, környék rövid szöveges bemutatása programlehetőségekkel, hotel szolgáltatásainak listája (általunk megadott szolgáltatások közül és egyéb), szobatípusok jellemzői/információk a szobákról, szobatípusok árai, ellátás bemutatása, konferenciatermek bemutatása, felszereltsége, megközelíthetőség, telefonos elérhetőség (szobafoglalás száma), internetes elérhetőség (e-mail – szobafoglalás), szálloda saját honlapjának elérhetősége, kép feltöltése.

Ezen kívül választhat kiemeltebb megjelenést szállodája számára, ami már nem az ingyenes kategóriába tartozik. Ezek közül Ön választhat, és ha akarja, havonta változtathatja az Önnek leginkább megfelelő prémium szolgáltatás-csomagot. Ilyen prémium szolgáltatásnak számít: Aktuális akciók feltöltése, korlátlan számú kép megjelenítése, kiemelt/prémium ajánlatok listáján való szereplés, kiemelt videógalériában a szálloda videójának bemutatása, a fő banneren történő megjelenés.

Az oldalon való megjelenéshez Önnek csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot munkatársunkkal, aki az Ön által megadott e-mail címre elküld Önnek egy azonosítót és jelszót, amik segítségével regisztrációs felületünkre juthat, és ott minden egyéb információt és részletet megtudhat. A részletek megismerése után, pedig regisztrálhat. Regisztrációs kérelem elküldése