Walzer Hotel

Budapest (Közép-Magyarország, Pest megye)

Telefon: +36-1/3191212
Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 110
Szobafoglalás

Walzer Hotel

A hotel leírása

Szállodánk kitűnő választás, ha Ön...


üzleti megbeszélés, meeting, tréning, esküvő, szeminárium, konferencia, kongresszus, termékbemutató, partnertalálkozó, bankett, bál, vagy bármilyen más rendezvény megszervezéséhez ideális helyszínt keres.
A rendezvények zökkenőmentes lebonyolítását két konferenciaterem, étterem ,kerthelység, és modern konyhatechnológia biztosítja!

A földszinten található konferenciatermek a kerttel egy nyugodt és hangulatos környezetet teremtenek. A nagyterem színházszerű ültetéssel 60 főre alkalmas, míg kistermünkben széksorosan 25, U-alakban 15 főt tudunk elhelyezni. Felszerelés: Flip-chart, projektor, vetítővászon, hangosítás.

A konferencia résztvevőinek étkezéseit és kávészüneteit külön helyiségben, illetve a kertben bonyolítjuk le.
A szálloda szaunája és kondicionáló részlege is vendégeink kényelmét szolgálja.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Saját étterem
- Szauna
- Fittness terem
- TV a szobában
- Konferenciaterem

A Walzer Hotel kényelmes szálláshelyet, színvonalas vendéglátást, valamint konferencia helyszínt kínál vendégeinek a Németvölgyi úton, Budapest budai oldalának villanegyedében. A kastély jellegű, teljesen felújított épület belső terében 28 modern kényelemmel ellátott szoba, szauna, kondicionáló terem, masszázs részleg, étterem és bár várja vendégeit. Konferenciák és egyéb rendezvények két hangszigetelt, egybenyitható teremben tarthatók, tavasztól őszig kerthelység is rendelkezésre áll.

Ellátás

A szállás díja tartalmazza az adókat, és a svédasztalos büféreggelit.
Félpanziós ellátás igényelhető.

Konferenciatermek bemutatása

A rendezvények zökkenőmentes lebonyolítását két konferenciaterem, étterem, kerthelység és modern technikai berendezés biztosítja. A földszinten található konferenciatermek a kerttel nyugodt és hangulatos környezetet teremtenek.