Vénusz Hotel

Siófok (Balaton, Somogy megye)

Telefon: +3684/310-660
Cím: Kinizsi Pál utca 3
Szobafoglalás

Vénusz Hotel

A hotel leírása

Szállodánk Siófok idegenforgalmi központjában, a Balaton-parttól és a közkedvelt Plázstól 150 m-re található hangulatos környezetben.

Tavasztól őszig várjuk kedves vendégeinket 57 darab kétágyas, erkélyes szobával, melyekben WIFI elérhetőség, tv, zuhanyzós fürdőszoba, hűtőszekrény található. Pótágy elhelyezésére is van lehetőség.
A több évtizede működő műemlékvédelem alatt lévő hotel belső felújításai során a kor ízlésének megfelelő hangulatot kapott. Az épülethez parkosított kert, zárt, őrzött személygépkocsi parkoló tartozik.
Vendégeink kényelméről 24 órás portaszolgálat, drink bár és nagy kerti terasz gondoskodik. Reggelizőnkben bőséges, változatos büféreggeli biztosítja, hogy a nap jól kezdődjön. A közelben éttermek, pizzériák, vendéglátó helyek sokasága lehetővé teszi, hogy a gasztronómia szerelmesei se csalódjanak.
A Magyar Tenger és városunk kínálta színes programok, vízi és szárazföldi sportok, hajókirándulások, a környék nevezetességeinek felkeresése maradandó élményekkel tehetik gazdagabbá, melyhez szállodánk a legmegfelelőbb kiindulási pontként szolgál.

Szeretettel várjuk Önöket!

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Állatbarát
- TV a szobában
- MKB SZÉP kártya elfogadó hely- K&H SZÉP kártya elfogadó hely- OTP SZÉP kártya elfogadó hely

Ellátás

Vendégeink bõségesen választhatnak a közelünkben levõ magyaros és nemzetközi éttermekben, pizzériákban, gyorsbüfékben.

Megközelíthetőség

Budapestről közúton az M7-es autópályán vagy a 70-es úton közelíthető meg, vasúton a Budapest- Nagykanizsa vonalon. A nyugati térségből a 7-es számú főútról érhető el. A dél-dunántúli tájakkal a 65-ös számú közút teremti meg a kapcsolatot.

GPS koordináták: É 46o 54' 38'' K 018o 03' 29''