Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda

Füzesgyarmat (Dél-Alföld, Békés megye)

Telefon:
Cím:
Szobafoglalás

Thermal Hotel Gara  Gyógy- és Wellness Szálloda

A hotel leírása

A HOTEL ÁTMENETILEG ZÁRVA TART!!!!!!


A négyszintes Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a magyarországi idegenforgalmi palettán sokszínűségével és funkcionalitásával tűnik ki.
Közvetlenül a Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda mellett található a térség egyik legszínvonalasabb, gyógyvízzel, feszített víztükrű úszómedencével ellátott fürdője. A fürdő nátrium-hidrogénkarbonátos vize mozgásszervi és egyes nogyógyászati panaszok gyógyítására is alkalmas.

A szálloda patkó alakú belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencéiben a szálloda vendégei házon belül is hódolhatnak a kikapcsolódásnak, az aktív pihenésnek és a gyógyulásnak.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a szellemi, fizikai felfrissülést keresők részére kitűnő szolgáltatásokat nyújt és fakultatív programok széles választékát kínálja.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda nemcsak a pihenni szándékozóknak áll rendelkezésére, hanem megfelelő infrastrukturális lehetőségeivel vállalati konferenciák, rendezvények és tréningek lebonyolítására is alkalmas.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda az Alföld délkeleti, Békés-megye északi határán a Sárrét egyik legrégebbi településén, Füzesgyarmaton található.
A településről szóló elsőírásos emlék 1210-ből származik, de az ásatások alapján feltehető, hogy már a honfoglalás korában is laktak ezen a területen.

Szoba információk

Szobáink telefonnal, televízióval felszereltek. 2-3-4 ágyas szobákkal és apartmanokkal várjuk vendégeinket.
Egyes szobáink légkondícionáltak és erkélyesek.

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Saját étterem
- Állatbarát
- Szauna
- Szolárium
- Külső medence
- Belső medence
- Masszázs
- Fittness terem
- TV a szobában
- Apartman
- Konferenciaterem
- Jacuzzi
- Szépségápolás

Kerékpárkölcsönzés, biliárd, ping-pong, tenis, röplabda

Ellátás

svédasztalos reggeli
á la carte étkezés
svédasztalos vacsora

Konferenciatermek bemutatása

flipchart, projektor, vetítővászon, hangosítás

A környék leírása

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda az Alföld délkeleti, Békés-megye északi határán a Sárrét egyik legrégebbi településén, Füzesgyarmaton található.
A településről szóló elsőírásos emlék 1210-ből származik, de az ásatások alapján feltehető, hogy már a honfoglalás korában is laktak ezen a területen.

Füzesgyarmatot elsősorban csodálatos gyógyvíze, gyógyvizesstrandja, immár hagyományos megrendezésre kerülő Füzesgyarmati Lovasnapok, kulturális és szabadidős programok, valamint a sárréti emberek életmódját bemutató tájház teszi vonzóvá és kiemelkedő idegenforgalmi célponttá.

Megközelíthetőség

A Budapesttől két és félórai autóútra fekvő Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a magyarországi átlagos úthálózaton közelíthető meg.

Az M3 autópályáról Füzesabonynál letérve a festői Tiszató mellett vezet az út Karcagon keresztül Füzesgyarmatra.

Az M5 autópályáról Kecskemét érintésével a 44-es számú úton, Szeghalmon át is elérhető a Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda.

Harmadik módon a 4-es számú főközlekedési úton Kelet-Magyarország jellegzetes mezővárosain keresztül Kisújszállás érintésével közelíthető meg a szálloda.