Soho Boutique Hotel****

Budapest (Közép-Magyarország, Pest megye)

Telefon:
Cím:
Szobafoglalás


A hotel leírása

Varázslatos csábítás

Legyen akár üzleti út, városlátogatás vagy pihenés a cél, a főváros legújabb butik szállodája minden érzékének felejthetetlen élményt nyújt! Az illatok, ízek, látnivalók, a halk nyugalom, a tapintható pompa és a szárnyaló fantázia mellett felfedezheti a hat érzéket magában foglaló hetediket: a Soho-t! Engedjen a kísértésnek és tegyen egy sétát az érzékek birodalmában!

A Soho Hotel Budapest szívében, a színes és nyüzsgő város közepén, a Keleti és a Nyugati pályaudvar között, történelmi helyszínek közelében található. A minden igényt kielégítő hotel kiváló lehetőséget nyújt a stílus és az elegancia kedvelőinek, valamint azok számára, akiknek fontos, hogy a város lüktető kulturális, szórakoztató és éjszakai életének közelében legyenek. A Duna, a Váci utca, a Zsinagóga, a Pesti Broadway, a legjobb éttermek, színházak, koncertek mind a Soho negyedében találhatóak és a kiváló közlekedésnek köszönhetően pillanatok alatt megközelíthetőek. A hotel sajátos atmoszférája egyszerre ötvözi a stílusos kényelmet a Soho érzéki eleganciájával.

Árak

SzezonokStandard Egyágyas szobaStandard Kétágyas Szoba
2011. 01. 02. - 03. 31.Euro 49/éjEuro 59/éj
2011. 04. 01. - 04. 30.Euro 59/éjEuro 69/éj
2011. 05. 01. - 06. 30.Euro 79/éjEuro 89/éj
2011. 07. 01. - 08. 31.Euro 65/éjEuro 75/éj
2011. 09. 01. - 10. 31.Euro 78/éjEuro 88/éj
2011. 11. 01. - 12. 29.Euro 110/éjEuro 102/éj

Az árak tájékoztató jellegűek és a mindennapi foglaltság függvényében érvényesek.

Szoba információk

Hotelünkben 68 db kétágyas szoba található melyeket a legnagyobb kényelem érdekében különféle extrákkal is felszereltünk. Nem kell lemondania az internetről itt sem, ingyenes nagysebességű internetkapcsolatunk rendelkezésére áll a nap 24 órájában. Szobáink mindegyike zuhanyzóval felszerelt.

„Soho suites” szobáink az extra luxus kedvelőinek kínál elegáns megoldást. Az akár 3-4 fő befogadására is képes lakosztályban nagyképernyős televízió, fürdőszoba és további kényelmi funkciók gondoskodnak arról, hogy Ön 30 négyzetméteren gondtalanul élvezhesse a nálunk töltött napokat. Válasszon a számára legmegfelelőbb szolgáltatások közül és rendeljen szállást akár most!

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Állatbarát
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Konferenciaterem
- Hotelstars.eu által minősített hotel

Hotelünk különféle szolgáltatásokkal kívánja kellemessé tenni az itt tartózkodást. Megérkezése pillanatától már gondoskodunk Önről. Tekintse át ajánlatunkat!

Szobák
Minibár
Széf (laptop széf)
Ingyenes gyors internetkapcsolat
Satellite TV channels
Hangszigetelt ablakok
Hajszárító
26’ LCD tévé
Közvetlen telefonvonal
Bőröndtartó
Légkondicionáló
Anti-allergén kialakítás (tölgy svéd padló, ágynemű)
Szálloda
24 órás recepció
Konferencia és rendezvényterem
Büfé reggeli széles választékkal
Drink bar
Programszervezés
Szobaszerviz
Étterem
Ruhatisztítás
Baby sitter
Garázs
Reptéri járat (reptér-hotel, hotel-reptér)
Autókölcsönzés
Poggyászmegőrző
Ingyenes Wi-Fi elérés az előcsarnok területén
Business assistance
Ajánlatkérés

Megközelíthetőség

Autópályák
Nyugat felől, Bécs és Győr irányából. Az M1 és M7-esen közeledve haladjunk át az Erzsébet hídon, majd a híd után menjünk egyenesen a főúton (Szabad Sajtó út) és a Múzeum körúti kereszteződés után forduljunk jobbra a harmadik kereszteződésnél (Vas utca). Ezek után forduljunk balra az első kereszteződésnél, ami egy szervizutca, ami párhuzamos a Rákóczi úttal és itt megint balra kell forduljunk a lámpás kereszteződés segítségével. Haladjunk át a Rákóczi úton keresztbe a Nagydiófa utcába ahol az első kereszteződés a Dohány utca, amin forduljunk jobbra. Menjünk egyenesen három kereszteződésen, a Soho Hotel itt található a 64 szám alatt.

Észak felől, Szlovákia irányából. Az M3-as autópályáról érkezve kövessük a jelzéseket a városközpont felé, majd végighaladva az Andrássy úton forduljunk az Oktogonnál balra (ez egy speciális kereszteződés – jobbra és élesen balra), majd haladjunk egyenesen az Erzsébet körúton a Blaha Lujza térig. Itt fordulj jobbra a Rákóczi útra és rögtön az első utcán megint jobbra. Ez az Akácfa utca, amit a Dohány utca keresztez. A Soho Hotel itt található a 64 szám alatt.

Dél felől, Pécs irányából. Az M5-ösön haladva menjünk egyenesen a városközpont felé az Üllői úton ahol forduljunk jobbra. Menjünk végig a József körúton a Blaha Lujza térig, majd haladjunk át a kereszteződésen egyenesen. Az első lehetőségnél forduljunk jobbra a Dohány utcába, és megint rögtön jobbra az Osvát utcán, hogy ráfordulhassunk a Rákóczi útra a belváros felé. A Rákóczi útról közvetlen a lámpa után forduljunk be az Akácfa utcába, amit a Dohány utca keresztez. A Soho Hotel itt található a 64 szám alatt.

Kelet felől Debrecen irányából vagy a repülőtérről. Haladjunk egyenesen a városközpont felé az Üllői úton a József körútig, ahol fordulunk jobbra. Menjünk végig a József körúton a Blaha Lujza térig, majd haladjunk át a kereszteződésen egyenesen. Az első lehetőségnél forduljunk jobbra a Dohány utcába, és megint rögtön jobbra az Osvát utcán, hogy ráfordulhassunk a Rákóczi útra a belváros felé. A Rákóczi útról közvetlen a lámpa után forduljunk be az Akácfa utcába, amit a Dohány utca keresztez. A Soho Hotel itt található a 64 szám alatt.

Ahhoz hogy használhassuk az M1, M3, M5 és M7-es autópályát, autópálya matricát kell vásárolnunk. Ezt megtehetjük a benzinkutaknál, vagy mobiltelefonon sms-ben. A biztonsági övek használata az első és hátsó üléseken is kötelező.

Vezetés közben tilos telefonálni, kivéve ha kihangosítóról üzemel a készülék. Alkohol hatása alatt vezetni tilos. A sebességhatár lakott területen 50 km/h, nem lakott területen 90 km/h, autóutakon 110 km/h és autópályákon 130 km/h.

Vonat
Budapestnek három nemzetközi vonatállomása van, mindegyik rendelkezik metró átszállási lehetőségekkel. További információt a belföldi és nemzetközi járatokról, valamint vonatindulásokról a www.elvira.hu oldalon találhatunk.

Hajó
Vízi járatok indulnak Budapestről Szlovákia és Bécs irányába Április és Október között. A járatok a Mahart Passnave tulajdonába tartoznak. (+36 1 318-6042) További információért látogassanak el a www.mahartpassnave.hu oldalra.