Sarlóspuszta Club Hotel *** Superior

Tatárszentgyörgy (Közép-Magyarország, Pest megye)

Telefon: 29/319-118
Cím: 2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
Szobafoglalás


Sarlóspuszta Club Hotel *** Superior

A hotel leírása

Különleges élményeket ígérő természetes harmónia - ezzel jellemezhetnénk leginkább azt a környezetet, ahol szállodánk található. A páratlan szépségű természet közelsége és a bőséges szabadidő-eltöltési lehetőségek vendégszeretetünkkel fűszerezve kivételes élményekkel gazdagítják, és új energiákkal töltik fel kedves Vendégeinket.

A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. Természeti adottságai, illetve különleges szállodai szolgáltatásai révén ideális környezetet nyújt mind a vállalati, mind a családi rendezvények résztvevőinek, illetve az aktív kikapcsolódást keresőknek. A szálloda az M5-ös autópályán gépkocsival gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Budapesttől való távolsága 65 km.

Három hotelépületünk összesen 186 fő részére biztosít férőhelyet.

Árak

1 ágyas szoba9.900 Ft / fő / éj + IFA
2 vagy több ágyas szoba8.500 Ft / fő / éj + IFA

AZ IDEGENFORGALMI ADÓ 18 ÉS 70 ÉVES KOR KÖZÖTT FIZETENDŐ!

Kedvezmények: 0-2 éves kor között ingyenes
2-12 éves kor között 50 % kedvezmény


Szoba információk

Szállodánk négy különálló szállásépületének összesen 76 exkluzív kivitelű szobájában fogadjuk kedves Vendégeinket. A Sára Hotelben 55 fő, a Lovas Hotelben 48 fő, a Nádas Hotelben 58 fő, míg a Faházban 10 fő, részére tudunk kényelmes és magas színvonalú szállást biztosítani. Szállodánk összes férőhelyeinek száma: 181.

A szobák kialakításánál maximálisan törekedtünk arra, hogy azok tökéletes kényelmet biztosítsanak kedves Vendégeink számára. A felhasznált nemes anyagok, valamint a részleteiben is igényesen kidolgozott berendezések eredményeképpen a szobák maximális komfortot biztosítanak, és a luxus hangulatát nyújtják.

A szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, -kérésre- minibár, tv. Egyes szobáinkhoz erkély vagy előtér is tartozik. A Lovas Hotelben és a Nádas Hotelben lévő szobáink légkondicionáltak.

Mozgássérült vagy mozgáskorlátozott vendégeink részére a Nádas Hotelben 5 db könnyen megközelíthető, speciális igényeiknek megfelelő szobatípust alakítottunk ki.

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Saját étterem
- Állatbarát
- Szauna
- Szolárium
- Külső medence
- Fittness terem
- TV a szobában
- Mosoda
- Apartman
- Konferenciaterem
- Jacuzzi
- Hotelstars.eu által minősített hotel

Szállodánk a szabadidős szolgáltatások és programok széles választékát kínálja.

Kedves Vendégeink aktív pihenését szolgálja szabadtéri nyári medencénk, jacuzzi, fitness terem valamint focipályánk, röplabdapályánk, kézilabdapályánk, illetve tollaslabdapályánk egyaránt. A wellness hívei szoláriumunkat és szaunánkat is igénybe vehetik. Az esti kikapcsolódás érdekében biliárdasztalok, asztali foci, darts, lézeres lövészet és különböző társasjátékok állnak a Kedves Vendégek rendelkezésére. A szálloda szolgáltatásainak körét bővíti játszóterünk, mely biztosítja a családos vendégek kikapcsolódását. Wifi -ingyenes internetezési lehetőség található a főépületben.

Ellátás

A vidék hangulatát megidéző, kiváló éttermünkben a magyar konyha remekeivel és tájjellegű ételekkel várjuk kedves Vendégeinket.

Konferenciatermek bemutatása

Nagykonferencia:nagy létszámú fogadások igénye esetén nagykonferencia termünk a legalkalmasabb a rendezvény lebonyolításához. A terem klimatizált, természetes fénnyel megvilágított, illetve sötétíthető is. Az elrendezési módok nagyon jól variálhatók ebben a tág légterű teremben. (Alapterület: 131 m², magasság tetőszerkezetig: 3,50 m, gerincig: 5 m)
Férőhelyek a különböző ülésrendek szerint:
• Színházszerűen: 150 fő
• U-alakban: 70fő
• Állófogadás: 170 fő
• Iskolapadosan: 90 fő

Szekció: Közvetlenül a konferencia-terem mellett kialakított, azzal összenyitható, de külön bejárattal ellátott terem természetes fénnyel megvilágított. Vetítőfelület biztosított, illetve a sötétítés is megoldható. (Alapterület: 96 m², magasság: 4 m)

Férőhelyek a különböző ülésrendek szerint:
Színházszerűen: 80 fő
U-alakban: 30 fő
Állófogadás: 90 fő
Iskolapadosan: 50 fő

Különterem (2 db):A fentiektől különállóan, a főépületben két szekcióterem található. Kis létszámú csoportok és zártkörű társaságok részére ajánljuk. A termek klimatizáltak és wifivel ellátottak. (Alapterület: 48 m², magasság: 3 m)

Férőhelyek a különböző ülésrendek szerint:
• Színházszerűen: 30 fő
• U-alakban: 20 fő
• Állófogadás: 20 fő
• Iskolapadosan: 20 fő

Központi épületünk emeleti konferenciaterem: 2010-ben átadott termünk bensőséges hangulatú. A szőnyeggel borított és klimatizált terem 200-főt képes befogadni. A teremben WIFI kapcsolat található. Alapterület: 150 m², magasság: 3,5 m

Férőhelyek a különböző ülésrendek szerint:
- Állófogadás: 200 fő
- Iskolapadosan: 100 fő
- Színházszerűen: 200 fő
- U-alakban: 80 fő

Zöld terem: A főépület emeletén található szekcióterem. Kis létszámú csoportok és zártkörű társaságok részére ajánljuk. A terem klimatizált és wifivel ellátott. (Alapterület: 32 m², magasság: 3 m)


Férőhelyek a különböző ülésrendek szerint:
• Színházszerűen: 24 fő
• U-alakban: 18 fő
• Iskolapadosan: 18 fő

Földszinti tárgyalóterem: A főépület földszintjén található 7,5 m x 6 m-es klimatizált, természetes fénnyel megvilágított tárgyalótermünk (45 m2).

Férőhelyek a különböző ülésrendek szerint:
• Színházszerűen: 24 fő
• U-alakban: 18 fő
• Állófogadás: 30 fő
• Iskolapadosan: 18 fő

Megközelíthetőség

Szállodánk GPS koordinátái mindkét formátumban:

1. N 47.04388° E 19.34385°

2. N 47° 2’ 37’ E 19° 20’ 37’’