Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda

Szigetmonostor (Közép-Magyarország, Pest megye)

Telefon: 06 26 722 000
Cím: 2015 Szigetmonostor, Szentendrei-sziget, Hrsz 57/2
Szobafoglalás

Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda

A hotel leírása

A Szentendrei-sziget szívében, Szentendrével szemben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén elhelyezkedő Rosinante Szálloda tökéletes és különleges helyszín a meghitt, romantikus kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez.
A fővárostól légvonalban mintegy 25 km-re található fogadónk 20 kényelmes és jól felszerelt szobával (45 férőhellyel), családias éttermünkben rendszeresen megújuló étlappal, fürdőszolgáltatásokkal (szauna, hideg vizes dézsa, szabadtéri medence és pezsgőfürdő), festői kerttel, és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja a vendégeket.

Árak

Egyágyas szoba16 900 Ft
Kétágyas szoba22 000 Ft
Baldachinos sarokszoba 2 fő részére25 800 Ft
Teraszos sarokszoba 2 fő részére30 700 Ft

Áraink tartalmazzák a gazdag büféreggelit, mini fürdőrészlegünk használatát, 8 db kerékpárunk, társasjátékaink és 1000 kötetes könyvtárunk kölcsönzését, ingyenes parkolást, korlátlan WiFi Internet használatot a lobbyban és a termekben és az Áfá-t.

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, mértéke 150 Ft/ fő/ éjszaka 18 és 70 éves kor között.

Gyermekkedvezmények:
4 éves korig a szülőkkel egy szobában, pótágyon elhelyezve ingyenes.
4 - 10 éves korig a szülőkkel egy szobában, pótágyon elhelyezve 50% kedvezmény a pótágy árából és panziós szolgáltatásainkból.

Szoba információk

A Rosinante Szálloda*** 20, egyedien berendezett szobái között nincs két ugyanolyan. Minden szobánk fürdőszobás, zuhanykabinos, (a saroklakosztály dupla-komfortos káddal és zuhannyal) hajszárítóval felszerelt, a szobákban televízió és telefon is található. Vendégeinknek kávé-tea és ásványvíz bekészítéssel kedveskedünk, hogy azok is jól érezzék magukat nálunk, akiknek a felkeléshez a kávé elengedhetetlen. A szobákban a fűtést vendégeink is tudják szabályozni.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Saját étterem
- Állatbarát
- Szauna
- Külső medence
- Masszázs
- TV a szobában
- Konferenciaterem
- Jacuzzi

8 db kerékpárunk, társasjátékaink, 1000 kötetes könyvtárunk, pingpong, tollas, petang használata, FINOmÁNIA főzőtanfolyam mesterszakácsunk vezetésével.

Ellátás

gazdag büféreggelit a szobaár tartalmazza, félpanzió igényelhető

Konferenciatermek bemutatása

80 fő befogadására alkalmas konferenciatermünk két szekcióteremre bontható, ezek mellett egy 10 és egy 8 fős kistárgyaló, egy fedett terasz (80 fő) és az étterem (50 fő) is rendelkezésre áll.

A környék leírása

A Szentendrei-sziget szívében, Szentendrével szemben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén helyezkedik el.
A Dunakanyar varázslatos táj, sokunk kedvenc kirándulóhelye. Budapest környékén olyan csodákkal találkozhatunk itt, mint Szentendre, Visegrád, Vác és Esztergom kincsei, a Pilis egyedülálló sziklái, melyekről festői kilátás nyílik a Dunakanyarra.

Megközelíthetőség

Útvonal Budapestről gépkocsival szárazföldön: Szentendre-Leányfalu, Tahitótfalu, eddig végig a főúton, majd Tahitótfalu közepénél lesz egy jobbra tábla, mely Vác és Szigetmonostor irányába mutat. Itt el kell kanyarodni fel a hídra, és ez bevezet a Szentendrei-szigetre. Átkelve a hídon az út érdekesen kanyarog, maradunk a főúton és lesz egy körforgalomszerű csomópont, ahol Pócsmegyer felé jobbra kell letérniük. Kimegyünk Tahitótfaluból és még kb. 10 km egyenesen sehova nem letérve az útról. Jobbra és balra lesznek leágazások, pl. Pócsmegyer, Surány I: II. egyik fele sem kell letérni, az úton maradva beérkezünk Szigetmonostorra, ahol a macskaköves úton haladva elhagyjuk Szigetmonostort is, innen már csak 2 km a Rosinante egyenesen


Gépkocsival, komppal:

1. Szentendre és Leányfalu határában a Határcsárdától indul a folyamatosan este 8-ig közlekedő komp, mellyel azonnal Szigetmonostoron lehetnek vendégeink, így 20 perccel lerövidül az út. Amint beérnek Szigetmonostorra, jobbra kell kanyarodni a macskaköves utcára.
2. Dunakesziről általában 20 percenként közlekedik a komp, mely Horányban köt ki. Az aszfaltos úton Szigetmonostorra kell hajtani, majd balra a Rosinante felé.
3. Vácról Tahitótfaluba érkezik a komp, ahonnan az irány Tahitótfalu központja, majd balra Pócsmegyer-Szigetmonostor felé.