Promenade City Hotel*** Superior

Budapest (Közép-Magyarország, Pest megye)

Telefon: +361-799-4444
Cím: 1052 Budapest, Váci utca 22
Szobafoglalás


Promenade City Hotel*** Superior

A hotel leírása

Szálljon meg nálunk, Budapest belvárosában, a háromcsillagos superior kategóriájú Promenade City Hotelben - a kényelem garantált! A 45 kényelmes és jól felszerelt deluxe szoba kitűnő választás mind az üzleti, mind szabadidős céllal érkező vendégeink számára.
A divatos szálloda a magyar főváros üzleti-, és turisztikai központjában található. Egyedi stílusával tökéletes mindazoknak, akik arra vágynak, hogy "Érezzék a város lüktetését".
A hotelszobák nyugalmát hangszigetelt ablakok biztosítják. Vendégeink egészsége, és kényelme érdekében a Promenade City Hotel nemdohányzó szálloda, beleértve a szobákat, és a közösségi területeket.
Elhelyezkedés:A Promenade City Hotel a híres Váci utcában található, elegáns éttermek, divatos üzletek szomszédságában, csupán néhány lépésnyire a Vörösmarty tértől, és a Duna-parttól. Az ideális elhelyezkedésnek köszönhetően mindhárom metróvonal könnyen megközelíthető, csakúgy, mint a fontosabb busz-, illetve villamos vonalak.

Árak

Egyágyas/SingleKétágyas/Double
2011. április 1- 30.69 "‚¬79 "‚¬
2011. május 1.- június 30.79 "‚¬89 "‚¬
2011. július 1. - augusztus 31.69 "‚¬79 "‚¬
2011. július 29. - július 31.105 "‚¬130 "‚¬
2011. szeptember 1. - október 31.79 "‚¬89 "‚¬
2011. november 1. - december 29.59 "‚¬69 "‚¬
2011. december 30. - 2012. január 2.105 "‚¬130 "‚¬
2012. január 3. - 2012. március 31.59 "‚¬69 "‚¬

Szoba információk

A Promenade City Hotel Budapest első számú sétálóutcáján, a Váci utcán található, ám ennek ellenére nyugodt, és csendes szobákat biztosítunk. A 45 stílusosan berendezett kétágyas, nemdohányzó deluxe szoba mindegyike hangszigetelt ablakokkal rendelkezik, így biztosítva a gondtalan pihenést. Meleg színek, finom anyagok, modern, a kor igényeinek megfelelő belső kialakítás és felszereltség jellemzi a szálloda minden szobáját.

* Szoba szám: 45
* Kétágyas szoba: 11
* Franciaágyas szoba: 28
* Háromágyas szoba: 5 (franciaágyas szoba pótággyal)
* Akadálymentesített szoba: 1

A hotelszobák felszereltsége:
* Laptop széf
* Hajszárító
* WIFI hozzáférés ingyenesen
* Telefon
* Minibár
* LCD- televízió
* Mágneskártyás ajtózár
* Hangszigetelt ablakok
* Íróasztal, pipereasztal
* Stílusos, magas színvonalú berendezés

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Hotelstars.eu által minősített hotel

24 órás recepció szolgálat, ingyenes WiFi használat a szálloda egész területén

Ellátás

Gazdag választékú büféreggeli minden reggel 07 és 10 óra között.

A környék leírása

Váci utca
A Promenade City Hotel Budapest híres bevásárló utcájában, az üzleti és turisztikai élet központjában található. Köszönhetően a hotel kiváló elhelyezkedésének, Budapest főbb turisztikai látnivalói egy rövid sétával könnyen elérhetők, valamint tömegközlekedéssel éjjel-nappal könnyen megközelíthetőek. A Váci utca mindamellett, hogy népszerű találkozóhely, rengeteg lehetőséget kínál Budapest leghíresebb éttermeinek, bárjainak és klubjainak megismerésére. A város legkülönlegesebb étterme, a La Cucina pár lépésre található a hotel bejáratától.

Mátyás Pince Éttere
Csak pár lépés távolságra található a világhírű Mátyás Pince Étterem, mely egy hagyományos magyar étterem. Reneszánsz stílusú díszítése valamint az, hogy a pincérek korhű ruhába szolgálják fel az ételeket, olyan hangulatot teremt, melyet soha nem felejt el, aki ott járt. A magyar konyha remekei valamint a magyar borvidékek legjobb borai garantáltak. Minden este cigányzenével szórakoztatják vendégeiket, valamint meghatározott estéken különleges folklór show-t is megcsodálhatunk.

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN
Dunapart
A békét és nyugalmat árasztó Dunapart közelsége kiváló lehetőséget kínál egy romantikus sétához, a nap bármely szakában. Nyáron az egész sétányon megtalálhatóak az egyedi kézműves termékeiket kínáló árusok. Az éjszakai élet szintén nagyon nyüzsgő: számtalan elegáns étterem csábítja az arra járókat egy gyertyafényes vacsorára, hogy ily módon koronázzák meg napjukat, vagy egyszerűen csak gyönyörködjenek a magyar főváros fényeiben.

Budavári Palota
A Duna túlpartján, a budai oldalon található a főváros történelmi városrésze, a Várnegyed. A Lánchídon Budapest legrégibb hídján - kényelmesen átsétálhat a Duna másik partjára. A Fogaskerekűvel pedig kényelmesen feljuthat a Várba, ahol gyönyörködhet a Királyi Palotában és a lenyűgöző Mátyás-templomban.

Parlament
A Parlament lenyűgöző épülete eklektikus stílusban épült a magyar főváros Dunapartjának pesti oldalán pontosan a Királyi Palotával szemben. Az épületben kapott helyet a magyar törvényhozás, mindemellett a nap meghatározott időpontjában kapui nyitva állnak az érdeklődők számára. A látogatóknak lehetőségük van betekintést nyerni a magyar miniszterek törvényhozói munkájába. A Parlament épületében van kiállítva a Szent Korona, valamint a Koronázási Ékszerek és egyéb magyar művészeti alkotások, melyek eredete a XI. századig nyúlik vissza. A Parlament EU-tagországok állampolgárai számára térítésmentesen látogatható.

Bazilika
Budapest lakó-, és üzleti negyedében áll a Bazilika, mely nevét a magyar államalapítóról, I. Szent Istvánról kapta. A gazdagon díszített katolikus templom látogatható és gyakran szolgál klasszikus zenei koncertek helyszínéül. A templom pincéjének katakombáiban őrzik a híres Szent Jobbot (I. Szent István mumifikálódott jobb keze). Ez egy rendkívül nagy jelentőségű magyar ereklye, minden évben Húsvétkor körmenet keretében hordozzák végig a szomszédos utcákban.

Megközelíthetőség

Központi fekvésének köszönhetően a szállodától a város bármely
pontja könnyen elérhető mind autóval, mind tömegközlekedéssel.
Csupán néhány lépésnyire található a Vörösmarty
tér, és a Duna-part.
Metró vonalak: M1, M2, M3 Busz: 5, 7, 7E, 8, 9, 15, 105, 109, 112, 113, 115,
173, 173E, 178, 178A Villamos: 2