Palatinus Szálló és Panzió

Sopron (Nyugat-Dunántúl, Győr-Moson-Sopron megye)

Telefon: 0699/523-816
Cím: 9400 Sopron Új utca 23.
Szobafoglalás

Palatinus Szálló és Panzió

A hotel leírása

Szeretettel várja kedves Vendégeit Sopron egyik legismertebb szálláshelye, a Palatinus Szálló! A történelmi belváros közepén található panzió nyugodt és patinás környezetben kínál pihenési lehetőséget az arra vágyóknak. Központi fekvésével azok számára is ideális lehet, akik munkájuk miatt látogatják meg városunkat. A Palatinus Szálló új köntösbe bújtatva, felújított szobákkal, mérsékelt árakkal várja a kedves érdeklődőket.

Árak

IDŐSZAKKétágyas superior szoba 2 főreKétágyas superior szoba 1 főreApartman/Háromágyas szoba 3 főreApartman 4 főre
Előszezon (január-március; november)10.500 Ft8.500 Ft12.500 Ft14.500 Ft
Mellékszezon (április-június; szeptember-október)11.900 Ft9.500 Ft14.500 Ft17.000 Ft
Főszezon (július-augusztus)12.900 Ft10.000 Ft16.000 Ft19.000 Ft
Kiemelt időszakok (Nemzeti ünnepek; Húsvét; Hosszú hétvégék)14.900 Ft12.000 Ft18.000 Ft21.000 Ft
Kiemelt rendezvények (Volt Fesztivál; Szilveszter)15.900 Ft13.000 Ft19.000 Ft23.000 Ft

Szeretnénk mindent megtenni, hogy Önnek a leginkább megfelelő, elvárásaihoz és lehetőségeihez legközelebb álló ajánlatot tudjuk tenni. Erre eddig is törekedtünk az állandó illetve szezonális csomagjaink által, amelyek nagy kedvezményekkel nyújtanak többlet szolgáltatásokat. Ezeket az akciókat természetesen továbbra is megtartva szeretnénk bővíteni kedves vendégeink választási lehetőségeit. Ennek egyik legújabb formáját vezetjük most be, a "fapados" légitársaságok ajánlataiból már jól ismert egyedi árazást, amely az esetek jelentős részében az átlagosnál kedvezőbb árat eredményez. Tegyen egy próbát most! Érdeklődjön recepciónkon a kiszemelt időszak árai után, és hagyja, hogy meglepjük a legjobb ajánlattal!

Csoportos foglalás (min. 12 fő) vagy minimum 6 éjszakás foglalás esetén egyedi árakat biztosítunk.

Szoba információk

Az I. osztályú panzió 60 fő befogadására alkalmas, egyágyas, kétágyas superior szobái, valamint apartman jellegű szobái színes, SAT televízióval, zuhanyzóval, WC-vel felszereltek.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- TV a szobában
- Apartman

Fogadásokat, családi összejöveteleket, konferenciákat szívesen szervezünk! (A Liszt Ferenc Konferenciaközpont 100 m-re található.)
Partner-megállapodásainknak köszönhetően félpanziós ellátással, valamint minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink: valutaelfogadás, központi értékmegőrző, dohányzó és nem dohányzó szobák, biztonsági szolgálat; ébresztés; drink-bár; kamerával figyelt zárt udvari parkoló -helyfoglalás előre szükséges, díja: 1000 Ft/autó/éj; telefon, wireless intenet a ház teljes területén , SAT TV, taxirendelés, hitelkártya elfogadás, színház- és koncertjegyek beszerzése, kerékpár- és autókölcsönzés, postai küldemények továbbítása, teljes körű programszervezés.

Külföldi vendégeink Schwechatról történő utazását recepciónk megszervezi Ön helyett.

Mivel panziónk a történelmi belvárosban található, az utcán parkolási tilalom él. Zárt parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így kérjük a parkolási lehetőségekről minden esetben érdeklődjön recepciónkon!

Háziállat bevihető 2500 Ft-ért/éj vagy 10 "‚¬/éj áron.

Ellátás

Az ár tartalmazza a reggelit.

A környék leírása

Történelmi belváros.

Megközelíthetőség

A városba két irányból lehet bejönni, egyszer a 84-es főút felől, másrészt Ausztria felől. Aki a 84-es főút felől érkezik, annak az első körforgalomnál a Tesco felé balra kell továbbhaladnia. Menni kell folyamatosan befelé a városba, míg el nem érjük a második körforgalmat (autókereskedés jobbra a sarkon). Itt szintén egyenes kell továbbmenni az első lámpáig (Csengery utcán), majd ott el kell fordulni jobbra (ez a Mátyás király utca). Az utca végig kell menni, a végén soroljunk be a bal oldali sávba, elérjük a Széchenyi teret. A Széchenyi tér körben egyirányú, a menetiránynak megfelelően forduljunk be balra, majd az első kereszteződésnél (Liszt Ferenc Konferencia központ előtt) forduljunk jobbra. Megérkeztünk a történelmi belvárosba. Az első adandó alkalommal forduljunk jobbra, ez lesz a Fegyvertár utca, mely az Orsolya térre irányít bennünket. A Palatinus Szálló innen már felismerhető.

Aki Ausztria felől érkezik a határtól, annak teljesen egyenesen kell mennie pár kilométert, amíg az út mentén található információs tábla jobbra nem tereli. Ekkor be kell fordulni jobbra, s megérkezünk a Lackner Kristóf utcára. Elhaladunk a Sopron Pláza mellett (jobbra), tovább haladunk az első körforgalomig (Shell kút balra), itt egyenesen kell menni, majd nemsokára elérkezünk a második körforgalomig (jobbra az Interspar). Itt szintén egyenesen kell menni egészen az út végén lévő közlekedési lámpáig, ahol a balra kanyarodó sávot kell választanunk. Haladunk menetirány szerint a Várkerületen teljesen végig, amíg az út a Széchenyi térre terel bennünket. A tér körben egyirányú, ahogy haladunk az első adandó alkalommal forduljunk jobbra a Liszt Ferenc Konferencia központ előtt. Megérkeztünk a történelmi belvárosba. Az első adandó alkalommal forduljunk jobbra, ez lesz a Fegyvertár utca, mely az Orsolya térre irányít bennünket. A Palatinus Szálló innen már felismerhető.