Lions Garden Hotel****

Budapest (Közép-Magyarország, Pest megye)

Telefon: +36 1 273 2070
Cím: Cházár András u. 4.
Szobafoglalás


Lions Garden Hotel****

A hotel leírása

A 2008-ban nyílt négycsillagos szálloda Budapest szívében ideális helyszín azon vendégeink számára, akik üzleti céllal, vagy szabadidejük eltöltésére érkeznek fővárosunkba.

A szálloda Budapest megannyi látványosságának közelében, a Cházár András utcában épült, a 100 éves Rózsafüzér Királynéja Plébániával szemben. A Városliget, a Hősök tere, továbbá fővárosunk egyik ékessége - a századforduló építészeti remekeit felvonultató - Andrássy út egy könnyű sétával elérhető.

Szoba információk

Az elegáns és ízléses 107 szoba berendezése ugyancsak kiváló stílusérzékről tanúskodik, kellemes földszínekkel, kényelmes bútorzatával és felszereltségével kényelmes szállást biztosít vendégeinknek.
Felszereltség: flat TV, Pay TV, íróasztal, internet kábelen keresztül, telefon, minibár, széf, hajszárító, pipere tükör

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Saját étterem
- Állatbarát
- Szauna
- Belső medence
- Masszázs
- Fittness terem
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Mosoda
- Apartman
- Konferenciaterem
- Jacuzzi
- Szépségápolás
- Hotelstars.eu által minősített hotel

Ellátás

A kulináris élvezetekről a mediterrán ihletésű nemzetközi specialitásokat kínáló konyhánk és éttermünk gondoskodik. Nyáron üzemelő kerthelyiségünk hangulatos környezetet biztosít délutáni teázáshoz, meghitt vacsorához, kedélyes borozgatáshoz.

Konferenciatermek bemutatása

A Lion"€™s Garden Hotel nagy rutinnal ad otthont rendezvényeknek, szakmai találkozóknak, megbeszéléseknek, a modern kor igényeinek megfelelő felszereltségű konferenciatermeiben. A szálloda első emeletén mindent igényt kielégítő business center található.
Pálma terem (118 m2) 100 főig
Orchidea terem ( 58 m2) 30 főig
Felszereltség: Projektor, vetítő vászon, hangosítás, flip chart tábla papírral, filctollal

A környék leírása

Századfordulón épült villák és nagykövetségek közelében épült szálloda csak pár lépésnyire található a Városligettől. A SYMA Rendezvénycsrnok, a Puskás Ferenc Stadion, Papp László Aréna tőszomszédságában a Keleti Pályaudvartól és az ARENA Plázától csupán néhány percnyire fekszik a szálloda.

Megközelíthetőség

Az M3-as felől a Hungária körúton haladva a Thököly útra jobbra fordulva a Cházár András u. sarkán a szállodával szemben álló dominikánus templomot el sem lehet téveszteni. A 7-es busszal belváros felől érekzve a Cházár András utcai megállónál kell leszálni. 75-ös és 79-es trolival érkezve az Ajtósi Dűrer sor megállót kell keresni.