Kisfaludy Vendégház és Étterem

Sümeg (Közép-Dunántúl, Veszprém megye)

Telefon: +3687/352-128
Cím: 8330 Sümeg, Kossuth L.u.13.
Szobafoglalás

Kisfaludy Vendégház és Étterem

A hotel leírása

Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában, központi, de mégis csendes helyen helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is.
A nyári időszakban megnyitott hangulatos erdélyi stílusú kerthelyiséggel várjuk kedves vendégeinket, amely 120 fő ellátását tudja biztosítani.

Szoba információk

10 komfortos szobával, 30 fő befogadására alkalmas vendégházunkban várjuk a pihenni vágyókat.

Szobáinkhoz külön fürdőszoba is tartozik, és műholdas tv csomag is biztosított!

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- Saját étterem
- Szauna
- TV a szobában
- Konferenciaterem

Ellátás

A kellemes ízekről a remek sümegi borok, és igazi magyaros ételkülönlegességeink gondoskodnak. Házi pékségünkben reggel frissen sütött kenyér, és péksütemények közül válogathatnak.

Éttermünkben lehetőség van az Ön illetve családja és baráti körének vendéglátására, különböző alkalmak keretében.: céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, csapat-tréningek, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. Konyhánk hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik a hidegtálaktól a desszertekig, így minden ezzel kapcsolatos igényt, egyedi kívánságot helyben tudunk teljesíteni. Az étterem rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.