Hotel Pagony

Nyíregyháza (Észak-Alföld, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Telefon: 06-42/501-210
Cím: 4400 Nyíregyháza, Újmajor
Szobafoglalás

Hotel Pagony

A hotel leírása

A Pagony Nyíregyházán, a természet csendjét a tökéletes nyugalmat, ugyanakkor a város közelségének minden kényelmét egyszerre biztosítva kínál kellemes kikapcsolódási és tartalmas szórakozási lehetőségeket vendégei számára. A ház kapacitása 53 szoba, különböző kategóriájú 2 ágyas szobákkal, apartmanokkal, mozgáskönnyített szobával, lakosztályokkal.
A hotelt körül ölelő parkban, mely 55 hektár területű, számos szabadidős szolgáltatás igénybe vehető.

Árak

Hotel***egyágyaslégkondicionált9900Ft/éj/szoba
Hotel****lakosztálykétágyaslégkondicionált27000Ft/éj/szoba
Hotel***kétágyaslégkondicionált14500Ft/éj/szoba
Hotel****kétágyaslégkondicionált19500Ft/éj/szoba
Hotel****apartmankétágyaslégkondicionált27000Ft/éj/szoba

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Saját étterem
- Szauna
- Szolárium
- Belső medence
- Masszázs
- Fittness terem
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Mosoda
- Apartman
- Konferenciaterem
- Jacuzzi
- Szépségápolás
- K&H SZÉP kártya elfogadó hely- OTP SZÉP kártya elfogadó hely
A Hotel Pagony**** Wellness & Conference közel 450nm-es wellness részlege élménymedencével, gyermekmedencével, szaunával, gőzkabinnal, sókamrával, fitness és beauty szolgáltatásokkal várja a feltöltődésre vágyó vendégeit. Szállodánk konferenciaterme 350fő befogadására alkalmas, mely különböző méretű szekció termekre osztható.Itt nevelkedik az ország egyik legjobb sportló ménese, mely több mint 100 lovat számlál. Ebben az évben továbbá megépítésre került egy 500 vendéget befogadó szabadtéri színház, egyedi fűzvesszőből épített színpaddal, mely szeretettel várja a kultúra szerelmeseit.

Konferenciatermek bemutatása

Több teremre szekcionálható hangszigetelt falakkal, projektor, vetítővászon, hangosítás, padlószőnyeg, sötétítés, légkondicionálás

A környék leírása


A Pagony Nyíregyházán, a természet csendjét a tökéletes nyugalmat, ugyanakkor a város közelségének minden kényelmét egyszerre biztosítva kínál kellemes kikapcsolódási és tartalmas szórakozási lehetőségeket vendégei számára.

Megközelíthetőség

A hotel a 4-es főútról közvetlenül megközelíthető.

Esküvői helyszín:

Hotel Pagony

Befogadóképesség: 230 fő

Mottónk: " Álmodd meg, és mi megvalósítjuk"

Hotel Pagony
A Pagony több helyszínt kínál vendégeinek különböző rendezvényeik lebonyolításához, legyen az családi, baráti vagy akár üzleti összejövetel melyet szakértő kollegáink végeznek minden esetben, segítve Önöket rendezvényük sikerességében.

Konferencia terem
A Hotel Pagony konferenciaterme Nyíregyháza egyik legideálisabb helyszíne konferenciák, tanácskozások, fogadások, bálok, értekezletek, tréningek, bemutatók, lakodalmak, és egyéb üzleti- illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására.
A legmodernebb technikával felszerelt, 330nm-es konferenciatermünk 300 fő befogadására alkalmas, mely különböző szekciótermekre osztható. A hotel konferenciatermében megtartott rendezvények minden szempontból a legszínvonalasabb események közé tartoznak. Ezért az ízletes ételek, finom italok és nagyszerű társaság mellett a látványos környezet is elengedhetetlen.

Rendezvénysátor
Hófehér rendezvénysátrunk igazi különlegesség az esküvői helyszínek palettáján, mely 300 fő befogadására alkalmas és bérleti díj nélkül bocsátunk a násznép rendelkezésére.
A szálloda étterme magas színvonalon biztosítja a rendezvényekkel kapcsolatosan felmerülő igényeket a kávészünettől a háromfogásos étkezéseken át a gálavacsoráig.

Szabadtéri színpad
Egyedi, fűzvesszőből épített, 500fő befogadására alkalmas szabadtéri színház és hozzá tartozó I. osztályú kiszolgáló helyiség várja szeretettel vendégeinket.Eksüvői menüajánlat:Egyéb szolgáltatások:A hotel ajándéka:

1 éjszaka az ifjú pár részére a hotel ***-os szárnyában wellness használattal.