Hotel Kitty***

Miskolctapolca (Észak-Magyarország, Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Telefon: 06-46/508-042
Cím: 3519 Miskolc-Tapolca, Pazár sétány 1.
Szobafoglalás

Hotel Kitty***

A hotel leírása

Szállodánk építése 2006 tavaszán kezdődött. A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően vendégeink akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. Fontosnak tartottuk, hogy az épület illeszkedjen a szép környezethez, ezért klasszikus, barátságos építészeti kialakítást alkalmaztunk a legmodernebb technológiai háttérrel. Az így kialakított szállodaépületünk időtálló, barátságos és főként otthonos formáját számos elismerés nyugtázza nap, mint nap. Alapvető szempont volt, a természetes anyagok megjelenítése mind a belső mind a külső kialakításában. Így döntöttünk többek között a természetes JURA kőből készült külső burkolat mellett, amely megjelenik a recepción, étteremben illetve a konferencia teremben is.

A két bástyaszerű torony teszi romantikussá, kastélyszerűvé az épület összhatását, ezekben kaptak helyet azok a lak-osztályok, melyek várhatóan legmagasabb igényű vendégeinknek is megfelel majd. Nagy hangsúlyt fektettünk a szobák berendezésére. Reggel, az ablakon kinézve, kis szerencsével mókusokat láthatunk, az épületet körülvevő fákon. Semmihez nem hasonlítható az érzés, ahogy egy nyári hajnalon madárcsicsergés és a hotel mögötti patak kellemes hangja mellett ébredhetnek. Húsz szoba és öt lakosztály áll a vendégeink rendelkezésre.

Úgy gondoljuk, feltételeink adottak arra, hogy akár hosszabb időt kellemesen eltöltsenek a Hotel Kittyben. Egyet ígérhetünk, mi azon dolgozunk majd, hogy páratlan odafigyeléssel elősegítsük az Önök pihenését, időtöltését!

Szeretettel várjuk vendégeink jelentkezését!

Árak

Kétágyas szoba - 1 fő/éj15.500.- Ft
Kétágyas szoba - 2 fő/éj19.500.- Ft
Lakosztály - 2 fő/éj 32.000.- Ft
Lakosztály - 3 fő/éj42.000.- Ft
Lakosztály - 4 fő/éj49.000.- Ft

Az áraink a reggeli árát tartalmazza!
Érvényes: 2010.09.01-2010.12.31.
(Kivétel a kiemelt időszakokat.)

Szoba információk

A szállodánkban 25 szobában, mintegy 50 fő elhelyezése lehetséges.

Szobatípusaink:

4 db lakosztály
19 db kétágyas szoba
1 db egyágyas szoba

Szobáink felszereltsége:

LCD TV, telefon, klíma, wifi, minibár, gyermekágy, páncélszekrény, balkon, fürdőszoba, franciaágy.

A szobák érkezés napján délután 2 órától foglalhatók el, az elutazás napján a kijelentkezés időpontja délelőtt 10 óra.

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Saját étterem
- Szauna
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Apartman
- Konferenciaterem
- Jacuzzi

Légkondicionálás, Ingyenes internet (Wifi), Saját parkoló, Akadálymentesítés, Saját étterem, Bár, Masszázs, Jacuzzi, Infraszauna, Finnszauna

Ellátás

Szobaáraink a reggeli árát tartalmazzák.

Félpanziós vacsorát pedig 3.000.- Ft/éj/fő áron tudjuk kínálni a kedves vendégeinknek.

Konferenciatermek bemutatása

Több, mint 100 fő befogadására alkalmas, DVD-lejátszóval, flipchart-tal, projektorral, tv-vel, videóval, mikrofonnal felszerelt rendezvényhelyszín áll szíves rendelkezésükre, ahol természetesen internet elérésre, valamint wifi internetezésre is lehetőség van.

Hotelünk wellness részlege biztosítja, hogy felüdülés legyen a munka, hiszen Ön és kollégái a szálloda kapuin belül vehetik igénybe az alábbi szolgáltatásokat: masszázs, jakuzzi, infraszauna, finnszauna, valamint az alig 50 méterre lévő barlangfürdőben további lehetőségek állnak rendelkezésükre.

A környék leírása

Miskolc-Tapolca a természeti szépségekben bővelkedő Hejő patak völgyében, a Bükk hegység keleti részében helyezkedik el. A település sajátosságait az itt feltörő gyógyforrások adják. Ezek nemcsak a növényzetet határozzák meg, hanem egy jellegzetes, páradús levegőt is kialakítottak. Miskolc-Tapolca Ősparkjában sétálva élvezhetik ezt a különleges atmoszférát. A városrész fő attrakciójától (Barlangfürdő) alig pár lépésre helyezkedik el a Hotel Kitty.