Hotel Continent Szálloda és Étterem

Nyíregyháza (Észak-Alföld, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Telefon: 00-36/42/501-500
Cím: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 52
Szobafoglalás

Hotel Continent Szálloda és Étterem

A hotel leírása

A HOTEL CONTINENT
Szálloda és Étterem
a városközponttól néhány percnyire, a Sóstói erdő ölelésében, a villanegyed közepén található. Az eklektikus stílusú épület látványa már a megérkezés pillanatában elfelejteti a túlhajszolt élet okozta stresszt. A színvonalas és egyedi módon berendezett, légkondicionált szobák, a csöndes belső kert, a figyelmes kiszolgálás, a gyertyafényes vacsoraestek – a kandalló pattogó tüze mellett – az otthon kényelmét kínálják Önnek.

Árak

Emeleti 2 fős apartman 1 hálótérrel 16.900.-Ft
Emeleti szoba két külön ággyal (2 fő részére) 11.900.-Ft
Pótágy 12 éves kor felett2.500.-Ft
Pótágy 3-12 éves korig1.000.-Ft
Reggeli1.500.-Ft

Szoba információk

Négycsillagos színvonalú szállodánkban
10 kétágyas szobában 20 fő elhelyezésére van lehetőség; 5-11 éves korig a gyermekek 50% kedvezményt kapnak. A szobák, fürdőszobák rendelkeznek azokkal az extra szolgáltatásokkal, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Saját étterem
- Szauna
- Fittness terem
- TV a szobában
- Konferenciaterem

Biztosítjuk, a dohányzó - nem dohányzó területek közötti választás lehetőségét, Internet-használatot.
Business – szolgáltatás (fax, fénymásolás, üzenetátadás, e-mail, Internet, gépkocsikölcsönzés, programszervezés).

Erősségünk a biztonságos, tiszta környezet. Közel a városhoz, mégis távol a város zajától.

Ellátás

Visszatérve a munkából, a városnézésből, éttermünkben élvezheti az európai és magyar konyha ízeit. Egészséges, alacsony zsírtartalmú ételeket, vegetáriánus finomságokat kínálunk, a legfinomabb magyar borok kíséretével. Amennyiben hosszabb időt tölt szállodánkban, kérésére összeállítjuk étrendjét, az egészséges táplálkozás jegyében; gyermekmenüt életkortól függően.

Éttermünben, ahol az ízek randevúznak Önnel, különféle családi, baráti, üzleti ebédek, vacsorák, állófogadások helyszínéül ajánljuk. Éttermünk kiegészülve a konferenciateremmel a szakmai rendezvényekre (partnertalálkozó, továbbképzés, konferencia, termékbemutató) kiváló lehetőséget nyújtanak.

Konferenciatermek bemutatása

A konferenciateremhez egy belső, zárt kert tartozik, a kettő együtt a test és szellem felüdülést segíti. A konferenciaterem kapacitása széksorosan: 75 fő, bankett: 50 fő, állófogadás: 120 fő.

A környék leírása

Lazuljon el és ha ideje engedi,fedezze fel a közeli erdőt! Látogasson el a rohamosan fejlődő Sóstófürdőre, ahol több órát eltölthet az ország második legnagyobb szabadtéri Vadasparkjában, vagy az ugyancsak híres szabadtéri Falumúzeumában. Ismerje meg a városunkat, a három ország által határolt megyeszékhelyet, Nyíregyházát.