Hotel Central

Nagykanizsa (Nyugat-Dunántúl, Zala megye)

Telefon: +36/93/314000
Cím: 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 23
Szobafoglalás

Hotel Central

A hotel leírása

Nagykanizsa történelmi belvárosában a város főterén található 50 szobás 105 férőhelyes szálloda, étterem, drinkbár várja kedves vendégeit.

Árak

Egyágyas11000.-Ft
Kétágyas14000.-Ft
Háromágyas16000.-Ft

A szobaárak a svédasztalos büféreggelit tartalmazzák.
Az árak bruttó értendők.

Idegenforgalmi adó : 300.-Ft/fő/éj

Szoba információk

Háromcsillagos 50 darab (105 ágyas ) zuhanyzós, minibárral, televízióval, internetes kapcsolattal felszerelt szobákkal várja vendégeit.

Szolgáltatások

- WiFi Internet szolgáltatás
- Lift
- Saját étterem
- Állatbarát
- TV a szobában
- Apartman
- Konferenciaterem
- MKB SZÉP kártya elfogadó hely- K&H SZÉP kártya elfogadó hely- OTP SZÉP kártya elfogadó hely
Háromcsillagos 50 darab (105 ágyas ) zuhanyzós, minibárral, televízióval, internetes kapcsolattal felszerelt szobákkal várja vendégeit.

Ellátás

A szálloda földszintjén az aulában, drinkbárral és egy 100 fős légkondicionált étteremmel együtt. Széles körű szolgáltatásainkkal, kiváló konyhánkkal ideális helyszínt nyújtunk a rövidebb vagy hosszabb időt eltöltő turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkező vendégeknek.

Konferenciatermek bemutatása

Hotel Centrál Étterme a hazai és a nemzetközi ízek széles választékával, de figyelembe véve a zalai táj jellegzetes ételeit is várja a kedves vendégeket.

Klímatizált éttermünkben 100 főig vállalunk családi, céges rendezvényeket, baráti találkozókat, összejöveteleket.

Lakodalmak, osztálytalálkozók, bankettek, bálok megrendezését mint éttermünkben, mint külsős helyszínen kitelepüléssel magas színvonalon rendezzük meg.

A környék leírása

Szállodánk kiválóan alkalmas tranzit szállásnak, csoportok fogadására, rendezvények, meatingek lebonyolítására, oktatásokra, speciális kitelepülésekre, külsős rendezvényekre, meghitt családi eseményeknek.
Rengeteg fakultatív programmal, lehetőséggel tudjuk színessé tenni a tartózkodásukat.
(lovaglás, vadászat, horgászat, borkóstolók, repülési lehetőségek, hőlégballon, kis repülők, a zalakarosi élmény és gyógyfürdő közelsége (18km), a zalai táj szépsége kirándulásokban.)

Megközelíthetőség

Szállodánk Nagykanizsa belvárosában, a város szívében egy történelmi 1913-ban épült patinás és rendkívül impozáns épületben található.

Városközponti elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető.