Hajdú Hotel

Hajdúböszörmény (Észak-Alföld, Hajdú-Bihar megye)

Telefon: +36 (52) 228-307
Cím: 4220. Hajdúböszörmény Petőfi Sándor utca 2.
Szobafoglalás

Hajdú Hotel

A hotel leírása

A Hajdú Hotel*** a kisvárosian csendes Hajdúböszörmény központjában, a főtéren található. Patinás szállodánk 1997-ben nyitotta meg kapuit és letisztult, műemlék jellegű stílusával azonnal belopta magát mind a kikapcsolódni vágyó családok, mind pedig az átutazó üzletemberek szívébe.

Árak

Kétágyas szoba 2 főre11.000.- HuF
Kétágyas szoba 1 főre9.000.- HuF
Apartman 2 főre14.000.- HuF
Apartman 1 főre12.000.- HuF
Pótágy2.000.- HuF
Reggeli1.200.- HuF/fő

A helyi idegenforgalmi adó mértéke 300.-Ft/fő/éj.
Hajdúböszörmény Város Önkormányzata 2010. január 1-től hatályos rendelete értelmében ennek megfizetése alól mentesülnek a 18 év alatti vendégek.

Gyermek kedvezmény: a szülővel egy szobában történő elhelyezés esetén a szállásból 6 éves korig 100%, 12 éves korig 50%.

Szoba információk

Szállodánkban 9 darab 2 ágyas szoba (igény szerint pótágyazhatók) és 1 darab apartman található, melyekben összesen 26 főt tudunk elszállásolni. Minden szoba saját fürdőszobával, tv-vel, minibárral és internet hozzáféréssel rendelkezik

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Saját étterem
- TV a szobában
- Apartman
- Konferenciaterem

Ellátás

Hotelünk éttermében büféasztalos reggelit biztosítunk szállóvendégeink számára.

Eklektikusan berendezett, 50 férőhelyes éttermünkben mind a hagyományos konyha, mind pedig a modern gasztronómia hívei megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő ételeket. Étlapunkon a szárnyastól a vadhúsokon át a vegetáriánus fogásokig minden megtalálható.
A nyári időszakban hangulatos teraszunkon is kényelemben étkezhetnek Vendégeink, hétfőtől péntekig pedig napi menüvel is várjuk Önöket.

Konferenciatermek bemutatása

Az impozáns Szilassy Terem egy nagyszabású felújítás és rekonstrukció keretében kapta meg mai, végleges formáját. A kétszintes épület ideális helyszíne lehet bármilyen összejövetelnek, legyen az akár céges vagy magánjellegű.
A rendezvények lebonyolításánál saját személyzet, eszközök és minősített konyha nyújt segítséget. Cégünk több mint 15 éves vendéglátói tapasztalatra alapozva vállalja esküvők, osztálytalálkozók, családi, baráti összejövetelek, termékbemutatók, céges bulik és egyéb rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását.

Az emeleten található Szilassy Terem befogadóképessége 110 fő. Ideális helyszíne lehet bármilyen nagyobb összejövetelnek. A terem elrendezését és dekorációját a Megrendelő igényeihez igazítjuk. Kérésre projektort és Internetelérést biztosítunk.

Amennyiben egy meghitt családi összejövetelt, vagy akár egy a külvilág zajától elszeparált, zavartalan tárgyalást szeretne lebonyolítani üzleti partnereivel, akkor válassza a 22 fő befogadására alkalmas Dísztermünket. A lehető legnívósabb berendezés és a szakképzett személyzet garantálni fogja a legjobb hangulatot.

A környék leírása

Hajdúböszörményből mindössze fél óra alatt elérhető a régió összes turisztikai célpontja, mint például a Hortobágyi Nemzeti Park, Tokaj, vagy Debrecen.
Hotelünktől kb. 1.2 km-re található a Bocskai Gyógyfürdő, melynek kedvező hatásai orvosilag igazoltak.

Megközelíthetőség

Budapest irányából az M3-as és M35-ös autópályán keresztül közelíthetnek meg minket. A lehajtó csomóponttól 3 km-t kell utazni Hajdúböszörmény főteréig, ahol a központban található szállodánk.