Videó a hotelről
FotógalériaErzsébet Nagy Szálloda**** Kép 2Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 3Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 4Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 5Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 6Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 7Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 8Erzsébet Nagy Szálloda**** Kép 9


Erzsébet Nagy Szálloda****

Paks (Dél-Dunántúl, Tolna megye)

Telefon: 75/530-600
Cím: Szent István Tér 2.
Szobafoglalás


Erzsébet Nagy Szálloda****

A hotel leírása

Az Erzsébet Nagy Szálloda**** 3 épületből álló együttese közvetlenül a Duna parton futó gyorsforgalmi út mellett fekszik. Régi, klasszicista stílusú épületünkben 3 lakosztály, 2 kétágyas szoba és számos konferenciaterem - közöttük egy 175 négyzetméternyi területű bálterem - került kialakításra. Rendezvénytermeink családi, baráti összejövetelekre, céges megbeszélésekre, alkalmi rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmasak.

Régi épületünkben található éttermünk, az Erzsébet étterem is, mely tradicionális ételeink mellett egy kis ízelítőt kínál az európai konyhaművészetből is.

Házunk új szárnyában 18 kétágyas szoba, wellness központ valamint egy konferenciaterem található.

Vendéglátásunkat színesíti az épületkomplexum harmadik eleme, a Kávéház.

Árak

Új épületszárny Ár
Egyágyas elhelyezés19.900,- Ft / éj
Kétágyas elhelyezés28.900,- Ft / éj
Régi épületszárnyÁr
Elnöki lakosztály84.900,- Ft / éj
Paksy lakosztály54.900,- Ft / éj
Daróczi lakosztály54.900,- Ft / éj
Baumann szoba39.900,- Ft / éj
Bálint szoba39.900,- Ft / éj

Szoba információk

Szobáink alapfelszereltségéhez szobai széf, minibár, IP TV, WIFI és szobaszervíz szolgáltatás tartozik. Minden szállóvendégünk térítésmentesen használhatja wellness részlegünket, melyhez az Ön kényelméért köntöst és papucsot is adunk.

Szolgáltatások

- Akadálymentesített hotel
- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Saját étterem
- Szauna
- Belső medence
- Masszázs
- Fittness terem
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Apartman
- Konferenciaterem
- Jacuzzi
- Hotelstars.eu által minősített hotel
- MKB SZÉP kártya elfogadó hely- K&H SZÉP kártya elfogadó hely- OTP SZÉP kártya elfogadó hely

Ellátás

Térségünkben és városunkban tradicionális értékekkel bírnak ételeink. Mi elsősorban ezeknek az értéknek kívánunk megfelelni.
A megszokott és közkedvelt ételek mellett új ízekkel, új fogásokkal próbálunk megismertetni mindenkit, aki bennünket választ. Biztosak vagyunk abban, hogy egy-két finom fogással a siker nem mardhat el.

Kávéházunk a szállodakomplexum külön álló épületeként egy teljesen újjá épített épületben került kialakításra. Cukrászati különlegességeket ugyanúgy megtalál nálunk, mint egy finom olasz kávét vagy egy kiváló belga sört. Rendezvényeknek, közösségi eseményeknek, találkozóknak vagy éppen egy közös meccsnézésnek is tökéletes helyszín.


Konferenciatermek bemutatása

Báltermünk valamint szekciótermeink a modern kor minden technikájával felszereltek - teljes kihangosítás valamint tolmács berendezés, projektor valamint vetítővászon, videorögzítés, wall display, flip chart táblák, internet hozzáférés.

Az Erzsébet királyné bálterme 175 m2-en széksorosan 160 főt képes egyidejűleg befogadni. További szekciótermeink 10-től 50 fő befogadására alkalmasak, természetesen a termek egyedi elrendezése alapján.

A környék leírása

Szállodánk a Duna parttól mindössze néhány méterre található. Paksra érkező vendégeinknek feltétlenül ajánljuk megtekinteni a szállodánktól pár méterre futó Gesztenyesort, vagy a szintén szálodánk szomszédságában található Városi Múzeumot.
A művészet kedvelőinek ajánljuk a Halász Károly által 1991-ben megalapított Paksi Képtár megtekintését. A képtár története szorosan kapcsolódik az Erzsébet Nagy Szálloda nevéhez, ugyanis a hotel épülete 2005-ig adott otthont a kortárs művészek alkotásait bemutató , kiállításoknak.

Megközelíthetőség

http://www.erzsebethotelpaks.hu/hu/Kapcsolat/Megk%c3%b6zel%c3%adt%c3%a9s/46.aspx

Esküvői helyszín:

Erzsébet Nagy Szálloda****

Befogadóképesség: 100 fő

Mottónk: Erzsébet Nagy Szálloda - Egy tökéletes helyszín a legszebb napra

Erzsébet Nagy Szálloda
Sokan tudják, mi magunk is ezt valljuk, hogy az esküvő az egyik legemlékezetesebb pillanata életünknek. Ahhoz, hogy ez a nap felejthetetlenné válhasson Önöknek, egy megfelelő helyszínt kell kiválasztani. Megtalálták!

Az Erzsébet királyné bálterme gyönyörű helyszíne lehet e jeles napnak. A terem 175m2-en maximum 100 fő befogadására alkalmas. A klasszicista stílust képviselő helyiség önmagában is elegáns hangulatot kölcsönöz, így további dekoráció nem szükséges.

A szálloda belső udvarában fekvő kerthelyiség akár a vendégfogadás, akár a szertartás
megrendezésére is kiváló lehetőséget biztosít.Eksüvői menüajánlat:

Standard esküvői menüajánlatainkat megtalálják a www.erzsebethotelpaks.hu weboldalon, de természetesen egyedi igények esetén személyre szabott ajánlatainkkal is állunk vendégeink rendelkezésére.

Egyéb szolgáltatások:A hotel ajándéka:

A jegyespár részére az esküvő éjszakáján egy romantikus hangulatú kétágyas szobával kedveskedünk, különleges bekészítéssel. Az esküvőre érkező vendégek részére igény esetén további elhelyezést kedvezményes szobaáron biztosítunk.