Civitas Boutique Hotel***

Sopron (Nyugat-Dunántúl, Győr-Moson-Sopron megye)

Telefon: +36-99/788-228
Cím: 9400 Sopron Rákóczi Ferenc utca 33.
Szobafoglalás

Civitas Boutique Hotel***

A hotel leírása

Sopron belvárosában, a jórészt középkori eredetű műemlékek, paloták közvetlen közelében található a város legújabb szálláshelye a Civitas Boutique Hotel. A szálloda szélessávú internettel, LCD TV-vel és a legmodernebb zárrendszerrel ellátott szobái minden tekintetben megfelelnek a XXI. század modern kényelmi és biztonsági elvárásainak.

A hotelben 28 vadonatúj szoba illetve apartman található, összkomfortos ellátással, minibárral és széffel felszerelve. Hogy minél tartalmasabban teljen városunkban eltöltött ideje, programjának megszervezésében éjjel-nappali recepciószolgálatunk segít Önnek.
Csoportos foglalás: (min. 12 fő) vagy minimum 6 éjszakás foglalás esetén egyedi árakat biztosítunk.

Meglepően alacsony, naponta változó árak! Érdeklődjön recepciónkon!

Árak

IDŐSZAKKétágyas superior szoba 2 főreKétágyas superior 1 főreApartman/Háromágyas szoba 3 főreApartman 4 főre
Előszezon (január-március; november)10.500 Ft8.500 Ft12.500 Ft14.500 Ft
Mellékszezon (április-június; szeptember-október)11.900 Ft9.500 Ft14.500 Ft17.000 Ft
Főszezon (július-augusztus)12.900 Ft10.000 Ft16.000 Ft19.000 Ft
Kiemelt időszakok (Nemzeti ünnepek; Húsvét; Hosszú hétvégék)14.900 Ft12.000 Ft18.000 Ft21.000 Ft
Kiemelt rendezvények (Volt Fesztivál; Szilveszter)15.900 Ft13.000 Ft19.000 Ft23.000 Ft

Szeretnénk mindent megtenni, hogy Önnek a leginkább megfelelő, elvárásaihoz és lehetőségeihez legközelebb álló ajánlatot tudjuk tenni. Erre eddig is törekedtünk az állandó illetve szezonális csomagjaink által, amelyek nagy kedvezményekkel nyújtanak többlet szolgáltatásokat. Ezeket az akciókat természetesen továbbra is megtartva szeretnénk bővíteni kedves vendégeink választási lehetőségeit. Ennek egyik legújabb formáját vezetjük most be, a "fapados" légitársaságok ajánlataiból már jól ismert egyedi árazást, amely az esetek jelentős részében az átlagosnál kedvezőbb árat eredményez. Tegyen egy próbát most! Érdeklődjön recepciónkon a kiszemelt időszak árai után, és hagyja, hogy meglepjük a legjobb ajánlattal!

Szoba információk

A hotelben 28 vadonatúj szoba illetve apartman jellegű szoba található, összkomfortos ellátással LCD TV-vel, minibárral és széffel felszerelve.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Lift
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Apartman

Partner-megállapodásainknak köszönhetően félpanziós ellátással, valamint minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink: valutaelfogadás, széf, nem dohányzó szobák, ébresztés, minibár, parkolási lehetőség a mélygarázsban (előfoglalás szükséges, díja 1500 Ft/autó/éj), telefon, wireless internet a ház teljes területén, SAT TV, taxirendelés, hitelkártya elfogadás, színház- és koncertjegyek foglalása, kerékpár- és autókölcsönzés, postai küldemények továbbítása, teljes körű programszervezés.

Külföldi vendégeink Schwechatról történő utazását recepciónk megszervezi Ön helyett.


Parkolási lehetőség: 1500ft/autó/éj. Foglalási igényt előre kérjük jelezni.

Ellátás

Az ár tartalmazza a reggelit.

A környék leírása

Belváros.

Megközelíthetőség

Városunk két irányból közelíthető meg közúton. Egyrészt Ausztria felől a már nyitott határon át, másrészt a 84. számú főúton.
Megközelítés a 84. számú főút felől:

A város határában egy körforgalomhoz ér, amelynél balra, a belváros felé kell kanyarodni (erre lesz a Tesco lehajtója is). Ezután haladjon tovább a bevezető úton egészen a következő körforgalomig (balra a sarkon egy autókereskedés látható), ahol útját egyenesen folytassa! Ekkor ér a Csengery utcára, amelyen haladjon egyenesen, egészen az első lámpáig, ahol forduljon jobbra. Ekkor a Mátyás Király utcán fog haladni, melyen menjen végig a következő közlekedési lámpáig. Itt soroljon be a bal oldali sávba, és haladjon tovább a Széchenyi téren. Ha a sávban marad kötelező lesz balra fordulni, amit tegyen is meg! Menjen egyenesen a Konferencia Központig (nagy sárga épület), amely mellett forduljon nagy ívben balra. (Ha elvétette a fordulót, és visszafelé halad a Széchenyi téren, akkor sincs semmi baj, csak még egy kört kell menni az egyirányú téren). A balra kanyarodás után haladjon kb. 20 métert a tér túlsó sarkáig, ahol kanyarodjon be jobbra a Rákóczi utcába. Itt egyenesen haladva körülbelül kétszáz méter után a baloldalon találja szállodánkat.
Megközelítés Ausztria felől:

A határon átkelve néhány kilométer után eléri a Sopron Plaza-t. Itt - ahogy az információs táblák is jelölni fogják - kanyarodjon balra a belváros felé. Ezután sokáig haladjon egyenesen tovább. Közben két körforgalmon is át kell kelnie (Shell-kút illetve Spar mellett), ahol szintén menjen egyenesen. Ezután egy újabb kereszteződéshez ér, ahol haladjon tovább egyenesen egészen az út Lackner Kristóf utca) végéig. Itt egy közlekedési lámpához ér, ahol már nem lehet tovább egyenesen menni, így kanyarodjon balra. A Várkerületen haladjon tovább egyenesen, menjen el a Színház és a mélygarázs mellett. Ekkor a Széchenyi térre ér, ahol az első adandó alkalommal forduljon jobbra, majd röviddel ezután még egyszer jobbra a Rákóczi utcába. Az utcán körülbelül 200 métert haladva bal oldalt már láthatja is a Civitas Hotelt.