Chateau Földváry Kastélyszálloda

Öttevény (Nyugat-Dunántúl, Győr-Moson-Sopron megye)

Telefon: 06-96-485-688
Cím: Fő út 173.
Szobafoglalás

Chateau Földváry Kastélyszálloda

A hotel leírása

Majdhogynem 150 év kellett ahhoz, hogy ez a gyönyörű kastély megnyissa vendégei előtt megújult kapuit. A kastélyt történetét számtalan rejtély övezi, amely máig nem látott napvilágot. Öttevény gazdag történelme és feledhetetlen hangulata érezhető a kastély minden zugában. A múlt század közepén Öttevény legnagyobb birtokosai a Viczay-Héderváry, báró Sina, gróf Wenckheim és a Földváry családok voltak. Ez utóbbiak közül báró Földváry Miklós építtetett 1870-ben egy szép "úrilakot" a Bécs-Pozsony-Budapest főútvonal mentén, melyet imádott feleségének ajándékozott.
A mai fenséges arculata és az eredeti neobarokk építészet ötvözete kiváló helyszínt teremt a gondtalan kikapcsolódáshoz, céges rendezvények és kongresszusok lebonyolításához, de a barátokkal töltött feledhetetlen pillanatok sem maradhatnak el egy minőségi bor társaságában.

Árak

SzobatípusÁr/szoba/éj
Standard szoba16700 Ft (67euro)
Extra szoba21900 Ft (88 euro)
Lakosztály29900 Ft (110 euro)
Mansion lakosztály45000Ft (166 euro)

Az ár tartalmazza a büféasztalos reggelit.

Szoba információk

Mindannyi szobánkat lenyűgözően szép bútorok, kiegészítők és mennyei kényelem teszi egyedivé. A kastély 17 egyedi enteriőrű szobával rendelkezik, ebből 8 Standard szoba, 2 Extra szoba, 6 Lakosztály és 1 Mansion lakosztály. A szobák mindegyike egyedi berendezésű, tükrözik a kastély hangulatát.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- WiFi Internet szolgáltatás
- Saját étterem
- Állatbarát
- Szauna
- Külső medence
- Masszázs
- Fittness terem
- TV a szobában
- Széf a szobában
- Konferenciaterem
- Jacuzzi

Ellátás

Igényes vendégeink válogathatnak konyhánk különféle külföldi és belföldi ínyencségei közül. A világ minden tájáról találhat finom borkülönlegességeket, melyeket minőségi sajttálakkal szervírozunk. Minden igényt kielégítő éttermünk és neobarokk stílusú kávézónk felejthetetlen élményt nyújt vendégeink számára. Valamint a kastély tökéletes helyszínt biztosít a meseszép esküvők megrendezéséhez.

A környék leírása

A kastély nyugodt, falusias környezetben helyezkedik el, 15 km-re Győrtől.

Megközelíthetőség

A kastély autóval könnyen megközelíthető az 1-es számú főúton.