Arany Bárány Hotel*** Superior

Zalaegerszeg (Nyugat-Dunántúl, Zala megye)

Telefon: 92/550-040
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 1.
Szobafoglalás


Arany Bárány Hotel*** Superior

A hotel leírása

Az egész évben nyitva tartó 3 csillagos szállodánk a város központjában található. Szobáink kétágyasak, fürdőszobásak, televízió, minibár és telefon található bennük. Minden szobában Internet hozzáférést biztosítunk vendégeinknek.

Lakosztályaink légkondicionáltak, állandó Internettel és szobaszéffel felszereltek.

A büféreggelit a szálloda 42 fős modern, elegáns éttermében szolgáljuk fel. Éttermünk mellett az olcsóbb árfekvésű söröző áll nemcsak a vendégeink, de a zalaegerszegiek rendelkezésére is.

Reméljük minden eddigi és leendő vendégünk segítségünkkel jobban megismeri szállodánkat, és pihenése vagy üzleti útjai során bennünket választ.

Szoba információk

Standard szobáink: egy- ill. kétágyasak
( 4 db egyágyas, 35 db kétágyas, 5 db franciaágyas )
Felszereltségük: fürdőszoba káddal vagy zuhannyal
televízió
minibár
telefon
ADSL internet

A 2. emeleten 2 szoba összenyitható, ideális családok elhelyezésére.

Kis lakosztály:
Az 5. emeleten és a Régi szárnyon, összesen 4 db. Méreteiben a standard szoba és a lakosztály közé esik, felszereltsége azonban megegyezik a lakosztályokéval és ezek légkondicionálása is lehetséges.

Lakosztályok:
Szállodánk 1. emeletén, 5. emeletén ill. az épület Régiszárnyán találhatók, összesen 5 db.
Ezekben a szobákban franciaágy és egy kihúzható kanapé található, ideális ezért több fős családok elhelyezésére is.
A lakosztályok felszereltségéhez a standard szobák felszereltségén túl hajszárító és szobaszéf is tartozik. Légkondicionáltak.

Apartman: 1 db, nappali-étkezővel, hálószobával és konyhával felszerelve.
A fürdőszobában sarokkád és kétmosdós pult található. Felszereltsége megegyezik a lakosztályokéval, de természetesen kibővül a konyha berendezéseivel.

Szolgáltatások

- Zárt parkoló
- Légkondícionált hotel
- Lift
- Saját étterem
- Állatbarát
- Masszázs
- TV a szobában
- Mosoda
- Apartman
- Konferenciaterem
- Hotelstars.eu által minősített hotel
- MKB SZÉP kártya elfogadó hely- K&H SZÉP kártya elfogadó hely- OTP SZÉP kártya elfogadó hely
24 órás portaszolgálat * Drinkbár * Éjszakai bár * Fodrászat * Fogászat * Konferencia terem * Központi széf * Kutya, macska bevihető * Különterem * Minibár * Nemdohányzó szoba * Szobaszerviz * Telefon a szobában * Vegetáriánus konyha * Csomagmegőrzés * Ébresztés * Gyerekágy * Nyilvános internet a portán * Nyáron söröző terasz * Reptéri transzfer

Ellátás

A 2007-es Közönségdíj után a szakmai zsűri is elismerte éttermünk magas színvonalú tevékenységét és 2008-ban elnyertük az Év vendéglátóhelye címet.

Herczeg László kollégánk lett az Év pincére, konyhafőnökünk Ferincz Jánosné pedig különdíjas lett az Év szakácsa kategóriában.


Konferenciatermek bemutatása

Télikertünk a 19. század építészeti jegyeit viseli magán. Az első emeleten található 220 m2-es bálterem magassága közel 10 méter.

Konferenciák, kerekasztal beszélgetések, díszétkezések, álló- és ültetett fogadások, bálok, lakodalmak, évfolyam-találkozók ideális helyszíne. Az előtérben drinkbár biztosítja a rendezvény büfészolgáltatását.


állófogadás: 200 fő
mozisoros: 220 fő
iskolapados: 120 fő

A Kisterem (nevével ellentétben) 96 m2, így csak a Télikerthez viszonyítva kicsi, és kiváló kiegészítője annak, hiszen a két termet összenyitva a rendezvény létszáma is bővíthető.

Mivel a bálteremtől függetlenül különálló bejárattal is rendelkezik, önállóan alkalmas sajtótájékoztatók, osztálytalálkozók, kisebb létszámú fogadások, céges rendezvények meg- tartására


állófogadás: 90 fő
mozisoros: 90 fő
iskolapados: 60 fő

Tárgyalónk a földszinten található, berendezéstől függően maximum 20 fő befogadására alkalmas.

Ideális termékbemutatók, kisebb üzleti étkezések, interjúk, találkozók megtartására.

A tárgyaló légkondicionált.
Befogadóképesség: 20 fő

Megközelíthetőség

Gépkocsival:

Budapest és a Balaton irányából a 76-os úton közelíthető meg. A két körforgalmat egyenesen elhagyva a 4. lámpánál balra ( a szálloda előtt elhaladva) kell kanyarodni. Utána kövessék a sárga információs táblákat!

Ausztria-Körmend felől szintén a 76-os úton - az első körforgalomnál az 1. kijáraton (Zalaegerszeg-Nyugat), a második körforgalomnál a 3. kijáraton (Zalaegerszeg-Andráshida) - lehet a városba behajtva az 5. lámpa után jobbra tud a ház előtti parkolóba behajtani. Itt fizetni kell a parkolásért, bejelentkezés után azonban be tudnak parkolni a szálloda udvari parkolójába.

Vasvár felől az első körforgalomnál az első kijáraton, a második körforgalomnál a harmadik kijáraton a Centrum felé kell fordulni. A templomnál jobbra, majd a 2. lámpánál balra kell kanyarodni és utána követni a sárga információs táblákat.

Pályaudvarról:

A pályaudvarról induló 10-es helyijárat a szállodával szemben áll meg.Buszpályaudvarról:

A helyközi járatok a szállodától 300 méterre található buszpályaudvarra érkeznek.